Verhuizing

Inboedel opslag

Verhuizen kan een stressvolle periode zijn. Opslag huren voor de verhuizing (je inboedel in een opslagbox opslaan) kan een praktische oplossing zijn om een soepele verhuizing op te zetten. Het kan voorkomen dat je nu uit je woning moet, maar nog niet in je nieuwe woning terecht kunt. Self storage is dan ideaal: je huurt de ruimte voor een korte periode om je inboedel in op te slaan en later haal je het weer op. Er zijn verschillende opties mogelijk.

Sla je spullen in fases op

Je kan er wel stress van krijgen. Je hebt je vrienden/familie gevraagd te komen verhuizen of een bedrijf ingehuurd die je spullen gaat verplaatsen. Maar hoe pak je dat slim aan?

Door het gebruiken van inboedel opslag is de verhuizing veel ontspannener. Je hebt de tijd om alles beetje bij beetje georganiseerd en geordend op te slaan in bijvoorbeeld dozen. In de opslag unit kan je de verhuisdozen opstapelen en op de dag van verhuizing zonder stress komen ophalen. Niemand kan gestructureerd verhuizen binnen 1 week. 

Pak de verhuizing slim aan

Start met het inpakken van spullen die je bijna tot nooit gebruikt en breng de verhuisdozen naar je inboedel opslag unit zodra je ze hebt geseald en gelabeld met de inhoud. Dan kun je gefaseerd werken en maak je ruimte in je woning om de andere spullen in te pakken. Door systematisch te werken met een inboedel opslag geef je jezelf rust. Je kunt nu maanden of weken van tevoren beginnen.

Wist je dat wij ook stevige verhuisdozen verkopen?

Je huis opgeruimd verkopen

Zorg dat je je woning die je wilt verkopen rust en ruimte uitstraalt en denk hier ook over na als er een fotograaf langs komt. Als je je huis te koop hebt staan, is het wel zo fijn voor kopers en kijkers dat je huis netjes is opgeruimd. Doordat je alvast spullen naar de inboedel opslag brengt, levert dit dus dubbel resultaat op: een opgeruimd huis en de verhuizing verloopt minder stressvol. 

Je nieuwe huis inrichten

Als je gaat verhuizen naar je nieuwe woning, wil je soms nog wel wat aanpassingen doen aan de keuken, badkamer of woonkamer. Hoe handig is het dan dat je tijdelijk je spullen in de inboedel opslag hebt staan? Zo kun je rustig aan de slag met je doe-het-zelf klus of wanneer je dit uitbesteed heeft de aannemer geen overlast van spullen die in de weg staan en heeft hij de klus sneller klaar.

Gebruik onze ruimte om de jouwe te verbeteren

Het intrekken van je nieuwe woning gaat veel ontspannener als alles lekker schoon en aan de kant is. Het is handig als uw inboedel in de opslag staat, zodat u lekker zonder obstakels kunt schoonmaken. Tapijt reinigen, slaapkamers en badkamers grondig schoonmaken gaat veel gemakkelijker als de ruimte leeg is. 

Als je je nieuwe woning gaat inrichten, wil je dit zo efficiënt mogelijk doen. Door het gebruik maken van self storage heb je de ruimte en tijd om je woning gunstig in te richten. Door het langzaam uitpakken van de dozen kun je alles een beter plekje geven in de woning. Je kunt ook de inboedel opslag blijven huren of een wat kleinere unit nemen na de verhuizing, handig als je kleiner bent gaan wonen of simpelweg een verlengstuk van opslag nodig hebt. Bijvoorbeeld die kabinetkast van een familielid die je graag wilt bewaren, waar je in je nieuwe woning geen plaats voor hebt. 

Flexibel inboedel opslag huren

We snappen dat het lastig is in te schatten wanneer je precies een opslagruimte nodig hebt. Daarom kun je op iedere dag van de maand beginnen te huren. Dat is het mooie van self storage. U kunt de contractduur vooraf bepalen en profiteren van veel korting als u de ruimte langer nodig heeft. Daarnaast kunt u gebruik maken van de GRATIS leenaanhanger, waardoor u misschien kunt besparen op het inhuren van een verhuisbedrijf en het lekker zelf doen.

Verhuizing overbruggen bij familie of vrienden

Stel je kunt nog niet in je nieuwe woning, dus ga je tijdelijk bij familie of vrienden intrekken. Dat is gezellig en fijn, en ze vinden het vast niet erg dat je in de logeerkamer verblijft. Maar misschien zitten ze niet op je vinylcollectie of schoenenverzameling te wachten. Begrijpelijk! Huur dan een opslag voor je waardevolle verzamelingen en inboedel en ontlast de mensen die je een dak boven je hoofd bieden.

Inpakken van dozen

Onze verhuisdozen zijn van de beste kwaliteit. Dozen zijn een ideale manier voor het opslaan van spullen. In de self storage units stapelen ze gemakkelijk en kunt u er zomaar een paar honderd kwijt. Schrijf bij het inpakken van de dozen op de doos bij welke kamer het hoort en globaal wat er in zit. Schrijf het aan alle kanten op de doos, dat werkt handiger tijdens het inrichten van je nieuwe woning. 

Bij Storage Spot huur je gemakkelijk, veilig en flexibel inboedel opslag. Maak de verhuizing ontspannen in plaats van stressvol! 

Je hebt meestal veel minder opslag nodig dan je denkt. Tijdens een bezichtiging lichten we graag toe hoeveel ruimte u waarschijnlijk nodig heeft.