Nieuw in Leeuwarden

Storage Spot: goedkope tijdelijke opslag

Bent u een particulier en zoekt u
een goedkope tijdelijke opslag?

De kans is aanzienlijk groot dat je op zoek bent naar een opslagruimte in Leeuwarden, je bent immers niet voor niets bij ons artikel terecht gekomen. Wij staan klaar als het aankomt op het aanbieden van alle mogelijke soorten opslagruimtes. Door onze beveiligde self storage mogelijkheden kun je eenvoudig je inboedel of je andere spullen opslaan. Wil je er achter komen wat het belang is van een tijdelijke opslag en wat je kunt verwachten van onze self storage diensten? Dan raden we je aan om snel verder te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Citybox huren in Leeuwarden

Wat is self storage eigenlijk
– het huren van opslagruimtes

Voordat we ingaan op de voordelen die je kunt ondervinden door te kiezen voor onze opslagruimtes is het van belang om in te gaan op self storage zelf. Onder self storage verstaan we bedrijven die opslagruimtes ter huur aanbieden. Dit houdt in dat je voor een onbepaalde tijd een bepaald soort tijdelijke opslag kunt huren. Dit wordt voornamelijk gekozen door de mensen die beperkte ruimte hebben en die toch hun spullen op zullen moeten slaan. Het bedrijf waar je de inboedel opslag of mini opslag huurt neemt de verantwoordelijkheid om te zorgen voor een beveiligde opslag. Ook dragen zij de zorg voor het verschaffen van de nodige ondersteuning. Heb je zware spullen die je moet verplaatsen dan zijn er bijvoorbeeld karretjes beschikbaar die je gratis kunt gebruiken.

Reviews

Don't worry, be happy!

Geweldige beveiliging

De beveiliging van onze faciliteit en de bezittingen van onze klanten hebben topprioriteit.

Wij zijn de goedkoopste &...

Geen verborgen kosten

Bij ons geen vanaf prijzen en verplichte verzekeringen. De prijzen die je online ziet zijn gegarandeerd!

Bespaar nog wat meer...

Gratis leenaanhanger

Onze aanhanger is gratis voor alle klanten 4x per jaar te gebruiken. Lekker makkelijk en handig!

Waarom zou je kiezen voor een tijdelijke opslag

Nu je weet wat je moet verstaan onder self storage is het handig om in te gaan op de vraag waarom je zou moeten kiezen voor het huren van een opslagruimte. Het voornaamste voordeel van een opslagruimte huren is het feit dat je jouw spullen op een eenvoudige manier kan opbergen. Het kan altijd voorkomen dat je bepaalde spullen hebt die je wilt bewaren, maar die je niet kunt stallen bij jou in de garage. Ga je verhuizen om kleiner of juist groter te wonen dan zal je jouw inboedel mee moeten nemen naar de nieuwe woning. Het huren van een inboedel opslag maakt dit op een zeer eenvoudige wijze mogelijk. De beveiligde tijdelijke opslag geeft je de mogelijkheid om jouw meubels of andere waardevolle spullen allemaal op te slaan. Dit kan ook handig zijn voor de mensen die voor een langere tijd gaan reizen. 

Opslaan van seizoensspullen self storage
opslag huren huis renoveren verbouwen
kampeer spullen opslaan veilig en droog in friesland

Kies jij voor de tijdelijke opslag van Storage Spot?

Wanneer je de keuze maakt voor onze opslagruimtes weet je zeker dat je jouw spullen in een vertrouwde omgeving kunt opslaan. Je hebt 24/7 toegang bij Storage Spot, dit maakt het mogelijk om altijd bij je spullen te komen. Of je nu je verzameling, je hobby artikelen of je waardevolle spullen wilt opslaan, het huren van een mini opslag is de beste keuze die je maar kunt krijgen. Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden over het huren van onze opslagruimtes. Uiteraard staan we altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen over het huren van een tijdelijke opslag. Je kunt natuurlijk ook langdurig bij ons huren, dank krijg je extra veel korting op de huurprijs.

kleiner wonen self storage huren leeuwarden

Kleiner wonen

Ben je in de stad gaan wonen en heb je geen zolder of garage? Bij ons kun je die goedkoop huren.

backpacken op reis gaan self storage huren

Reizen

Ga je op reis voor een korte of lange periode? Je kunt je spullen veilig en droog bij ons achterlaten.

Opslag voor... Thuis Bijvoorbeeld voor het opslaan van uw inboedel

Verhuizing

Sla je inboedel tijdelijk veilig op bij ons. Ga je verhuizen en heb je tijdelijk self storage nodig?

opslag huren huis renoveren verbouwen

Huis opknappen

Ga je je huis opknappen, renoveren of verbouwen? Met oplsagruimte huren maak je ruimte.

sport spullen opslaan self storage huren

Sport & hobby

Sport- en hobbymaterialen opslag: kies een opslagunit die past bij jouw opslagbehoefte.

Opslaan van seizoensspullen self storage

Seizoen spullen

Tuinset, wintersport- of kampeermateriaal? Sla je spullen nu bij ons op en geniet van ruimte thuis.