Op zoek naar opslagruimte voor jouw onderneming?

Storage Spot: goedkope tijdelijke opslag

zakelijke opslag huren in Leeuwarden bij Storage Spot

Voorraad opslag

Handig: voorraad opslag huren in Leeuwarden. Zelfs pallets passen in onze grootste units.

zakelijke opslag huren in Leeuwarden bij Storage Spot

Webshops

Heb je een webwinkel en moet je kleine tot grote pakketten opslaan? Dat kan bij ons!

archief opslag huren in leeuwarden

Archiefopslag

U moet uw archief minimaal een bepaalde tijd bewaren. Doe het veilig achter slot en grendel.

Don't worry, be happy!

Geweldige beveiliging

De beveiliging van onze faciliteit en de bezittingen van onze klanten hebben topprioriteit.

Wij zijn de goedkoopste &...

Geen verborgen kosten

Bij ons geen vanaf prijzen en verplichte verzekeringen. De prijzen die je online ziet zijn gegarandeerd!

Bespaar nog wat meer...

Gratis leenaanhanger

Onze aanhanger is gratis voor alle klanten 4x per jaar te gebruiken. Lekker makkelijk en handig!

Kies jij voor de tijdelijke opslag van Storage Spot?

Wanneer je de keuze maakt voor onze opslagruimtes weet je zeker dat je jouw spullen in een vertrouwde omgeving kunt opslaan. Je hebt 24/7 toegang bij Storage Spot, dit maakt het mogelijk om altijd bij je spullen te komen. Of je nu je verzameling, je hobby artikelen of je waardevolle spullen wilt opslaan, het huren van een mini opslag is de beste keuze die je maar kunt krijgen. Hier op de site kan je nog veel meer informatie vinden over het huren van onze opslagruimtes. Uiteraard staan we altijd voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen over het huren van een tijdelijke opslag. Je kunt natuurlijk ook langdurig bij ons huren, dank krijg je extra veel korting op de huurprijs.

Kies jij voor de tijdelijke opslag van Storage Spot?

Op zoek naar opslagruimte voor jouw onderneming?

Opslagruimte verhuren we ook aan bedrijven en ZZP-ers. Je kunt 24/7 bij je jouw ruimte komen. Ideaal als je in het weekend of ’s ochtends vroeg naar een klus moet. Ook voor ondernemers met een winkel is mini opslag erg handig.

Kies je voor Storage Spot dan huur je mini opslag voor de beste prijs-kwaliteit verhouding. Wil je hier meer over te weten komen? Dan is het handig om deze pagina even goed door te nemen. Zo weet je precies waarom het huren van een externe opslag een van de beste investeringen is om te maken.

Wat te verwachten van een opslagbox

Waarschijnlijk heb je wel een idee bij wat je kunt verwachten van een opslagbox huren. Een externe opslag stelt je in staat om op onze locatie een opslag te huren voor jouw spullen. Deze boxen zijn altijd beveiligd, je hoeft je geen zorgen te maken over de veiligheid van de waardevolle goederen. Bij de opslaglocatie kun je vaak hulpmiddelen krijgen voor het vervoeren. Zo bieden wij je de mogelijkheid om gebruik te maken van karretjes voor het verplaatsen van je spullen. Heb je een iets te grote voorraad binnengekregen en weet je niet waar je het allemaal kwijt kunt? Dan kun je ook tijdelijk extra opslagruimte huren.  

Bedrijfsruimte huren

Onze zakelijke opslagruimte begint vanaf 3 m² en loopt op tot 50 m² met hoogtes tot 8 meter. De deuren van de grootste ruimtes zijn tenminste van hetzelfde formaat als een garagedeur. Hierdoor kun je dus gemakkelijk pallets naar binnen rijden. heb je meer dan 50 m² nodig? Wij verhuren ook voor langere termijn bedrijfshallen vanaf 50 m² t/m 1.000 m² of zelfs nog groter. Ook kun je bij ons (flexibele) kantoorruimte huren vanaf 20 m². Neem hiervoor contact met ons op voor specifiekere informatie.

Uiteraard kunt u de zakelijke opslagruimte ook voor wat anders gebruiken, bijvoorbeeld voor opslag van uw kantoormeubilair tijdens een verhuizing.

De vermelde prijzen op onze website zijn voor zakelijke huurders exclusief BTW. 

Waarom kiezen voor een externe opslag als winkelier?

Het voornaamste voordeel van een box huren is al kort aan de orde gekomen. Dit is het feit dat je dankzij een opslagcontainer in staat bent om alle mogelijke spullen op te slaan, zonder dat je beperkt bent tot je ruimte in je eigen zaak. Deze spullen zullen in de beveiligde boxen kunnen worden opgeslagen. Dit stelt je in staat om jouw showroom of verkoopruimte optimaal te benutten.

Wij van Storage Spot bieden je namelijk 24/7 toegang tot jouw opslag. Dit maakt het ideaal voor alle ondernemers die de spullen willen ophalen wanneer ze een bestelling binnen hebben gekregen. Tevens is het handig voor de winkelier met een centrum locatie die niet het kapitaal heeft om extra ruimte in het centrum te huren. Iedere ondernemer met beperkte ruimte in zijn of haar zaak heeft baat bij een garagebox.

Of als je een webshop hebt en pakketjes moet verzenden, kun deze artikelen eenvoudig bij ons opslaan en ophalen wanneer je een order hebt. Het is toegestaan om bijvoorbeeld een stelling in de ruimte te maken, zolang je niet boord in de muren of vloer. Ideaal om je voorraad goed te sorteren. 

Kies jij vandaag nog voor Storage Spot?

Dankzij de vele voordelen weet je zeker dat je bij Storage Spot aan het juiste adres bent voor een box huren. Of je nu op zoek bent naar een archief opslag, een externe opslag voor je goederen of voor een andere opslagcontainer, alles is mogelijk bij onze locatie. Hier op de site kun je meer informatie vinden over de opslagmogelijkheden. Mocht je bepaalde vragen hebben over onze diensten dan is het altijd mogelijk om contact op te nemen met ons team, we zullen je zo snel mogelijk verder helpen!